Ο γάμος μας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα πληροφοριών για τον γάμο μας.


Ο γάμος:
-Πότε; - 
Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στις 18:00.

-Πού; - Ο γάμος μας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Οσίας Ξένης, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
Προσοχή, υπάρχουν 2 ναοί με το ίδιο όνομα σε κοντινή απόσταση. Μη βρεθείτε στην παλιά Οσία Ξένη, που είναι επί της οδού Παπαναστασίου... Θα περιμένετε άδικα.
Ο δικός μας ναός βρίσκεται στη Μαρασλή 74Α, που είναι μονόδρομος, παράλληλος της 25ης Μαρτίου και κάθετος της οδού Παπαναστασίου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Χαριλάου, 2 στενά πιο κάτω.

Η Εκκλησία της Οσίας Ξένης, στον χάρτη:

Στάθμευση στην εκκλησία
Η περιοχή δεν φημίζεται για την ευκολία στην εύρεση πάρκινγκ. Εκτός κι αν είσαστε τυχεροί, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές βόλτες σε μονόδρομους πριν βρείτε θέση, οπότε ελάτε από νωρίς και εξοπλιστείτε με υπομονή.


Η δεξίωση:
Το κέντρο δεξιώσεων είναι το «Janni», που βρίσκεται στο 5ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, 600μ. έξω από τη Θέρμη.
Αν έρθετε από Χαριλάου, θα το βρείτε αμέσως μετά το βενζινάδικο «ΕΚΟ» και τον «Φούρνο με τα Ξύλα». Αν έρθετε από Θέρμη, είναι στο αριστερό σας χέρι αμέσως μετά τα έπιπλα «Αργυρόπουλος».

Η αίθουσα δεξιώσεων "Janni", στον χάρτη:


Στάθμευση στο Janni
Όπως κοιτάμε από εμπρός το κέντρο «Janni», στη δεξιά πλευρά είναι ο «Φούρνος με τα Ξύλα - Μελίρρυτο» και στην αριστερή πλευρά του υπάρχει ένα δρομάκι. Ο υπαίθριος χώρος μπροστά στον φούρνο και το δρομάκι ακριβώς δίπλα από το κέντρο δεσμεύονται από το «Janni» για τη στάθμευσή μας.


Φαγητό
Το φαγητό είναι προετοιμασία του κέντρου.
Το γλυκό είναι προετοιμασία του ζαχαροπλαστείου «το Σπιτικό» στον Φιλώτα Φλώρινας.


Για την περίπτωση που δε θα παρευρεθείτε στη δεξίωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό (το αργότερο ως τις 26 Ιανουαρίου) στα τηλέφωνα 6993333001 (Κωνσταντίνος), 6979460302 (Σοφία).


Προαιρετική λίστα γάμου στην Εθνική Τράπεζα, αριθμός IBAN GR8401102130000021356436788